Hlavní obsah

Ochrnutý Muž roku Zach: První módní přehlídka po nehodě a moderování

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Ochrnutý Muž roku Martin Zach (25) se vrací do pracovního procesu. V srpnu ho čeká první módní přehlídka po jedenácti měsících léčení následků skoku na lyžích na rybníku Kačák a také dostal nabídku na moderování v televizi.

Článek

Martina Zacha pozvali na kamerové zkoušky na moderování zpráv na Tv Barrandov. "Pozvali mě na kamerové zkoušky, tak jsem to zkusil. S moderováním jsem doposud zkušenosti neměl, ale velmi by mě to bavilo. Tak snad se nelekli," řekl Novinkám s úsměvem Zach.

Pomalu se také vrací na módní mola. "Dostal jsem teď dvě nabídky na přehlídku. Měl bych 7. srpna předvádět s finalisty letošního Muže roku na přehlídce v rámci jejich soustředění v Lázních Bělohrad," prozradil Zach, který je následkem skoku na lyžích na rybníku Kačák stále upoutaný na invalidní vozík.

"Na Martina Zacha půjde výtěžek z přehlídky a také následné dražby. V rámci speciální akce Dámská jízda mají klientky možnost povečeřet s nejkrásnějšími muži České a Slovenské republiky a zdarma se zúčastnit přehlídky," řekl Novinkám Tomáš Abazid ze spa resortu Tree of life.

Druhou nabídku na předvádění dostal od choreografky Lenky Vinické. "Měl bych předvádět v srpnu na jedné přehlídce v Praze a zároveň bych měl být tváří akce," říká Zach.

Martin Zach je stále odkázaný především na příjmy svých rodičů. I když je připoután na invalidní vozík více jak rok, stále mu nebyl přiznán invalidní důchod a nedostává od státu ani korunu.

Martin v současné době pobývá již týden v rehabilitačním centru Paraple v Praze. "Jsem tu na dva týdny a je to pořádný záhul. Jde o velmi intenzivní režim a jsem rád, že se posouvám stále dopředu," prozradil Novinkám Zach.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám