Hlavní obsah

Amy Winehouseová se namol opilá snažila vykouzlit pukrle

– Londýn
Novinky, Dagmar Plecháčová

Známá britská zpěvačka s jedinečným hlasem Amy Winehouseová si nedá pokoj. Fotografové ji opět zastihli v nepříliš lichotivý moment po noci strávené v londýnských barech. Amy se dokonce snažila za okny automobilu vykouzlit několik sexy pohledů, ale ty v jejím provedení přitažlivě rozhodně nepůsobily. Zpěvačka tak opět potvrdila, že se jí její odvykání od drog a alkoholu vymyká z rukou.

Foto: Profimedia.cz

Jeden ze zpěvaččiných pokusů o sexy pohled.

Článek

Interpretka hitů Rehab či Valerie zavítala v noci na čtvrtek do londýnské restaurace Balan’s ve čtvrti Soho, a poté dorazila na soukromou party do klubu Kayashi oslavit dvaatřicáté narozeniny zpěváka Damiena Marleyho, syna slavné reggae hvězdy Boba Marleyho. Nakonec se dvě hodiny po středeční půlnoci zastavila ještě v klubu Runaway.

Foto: Profimedia.cz

Amy se sytě červenými umělými nehty.

Foto: Profimedia.cz

Vyhublou zpěvačku museli podpírat členové ochranky.

Milovnice večírků Winehouseová končila svou jízdu ve čtyři hodiny ráno, a to bez přítomnosti svého partnera Rega Travisse. Doprovod jí tak dělala pouze ochranka, která musela zpěvačku dovést k autu, a předejít tak ještě většímu trapasu v podobě velmi pravděpodobného pádu na zem.

Foto: Profimedia.cz

Otrávený pohled v podání britské zpěvačky.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka vrávorá cestou k automobilu.

Foto: Profimedia.cz

Amy za dámu zřejmě nebude už nikdy.

Reklama

Výběr článků

Načítám