Hlavní obsah

Belohorcová se pět měsíců po porodu poprvé objevila na módním mole

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Zuzana Belohorcová si poprvé od porodu dcery Salmy vyzkoušela roli modelky. Na oblečení si zatím netroufá, tak přijala alespoň nabídku předvádět boty.

Článek

"Nevážím se, ale na své optimální váze ještě určitě nejsem. Moc to ale neřeším, to přijde," řekla Novinkám Belohorcová na módní přehlídce zdravotních bot. "Vedle profesionálních modelek bych si na přehlídku oblečení ještě určitě nestoupla, předvádět boty bylo fajn," usmívá se.

Na přehlídku vzala také svoji pětiměsíční dceru Salmu. "Je zlatá, skoro nepláče. Je to společenská holka," řekla o své dceři Zuzana. Salma má za sebou už i křtiny. Za kmotry jí šly sestry Zuzany a jejího přítele Vlasty. "Je křtěná Zuzana, takže máme doma Salmu Zuzanu Hájek," vysvětluje Belohorcová.

Léto měla Belohorcová s přítelem Vlastou a dcerou Salmou již trávit v novém domě v Motole, kterému se přezdívá české Melrose Place. Jde o dům, který se skládá z několika luxusních bytů a všichni mají společnou zahradu a bazén. "Každý, kdo stavěl barák, ví, že nikdy není nic na čas. I u nás se to zdrželo, takže stěhování bude asi za měsíc. Léto u bazénu si tak užijeme až příští rok," dodala Belohorcová .

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám