Hlavní obsah

Mops má nejpodivnější štěkání na světě, zní jako "Batmaaan"

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jistě se vám už nejednou stalo, že jste šli okolo nějakého psa a říkali si, že je jeho štěkot opravdu nepříjemný a nebo naopak roztomilý a vtipný. Internet nyní řeší záhadu - před nedávnem se objevilo video mopse štěkajícího tak, že to znělo jako známý komiksový hrdina Batman. Video však nyní z většiny míst zmizelo jako lusknutím prstu a lidé se přou proč.

Článek

Mops zvaný Teddy Almond Turtle disponuje hlasem směšujícím akutní bronchitidu s prvky vdechnutého hélia. Tato výjimečnost vedla k tomu, že se stal hitem internetu během pouhých několika hodin.

Divákům učaroval nejen charismatický hlas roztomilého psa, ale stejně tak i jeho pozoruhodné základy angličtiny, které mu umožňují slovo "Batman" krásně vyštěkávat.

Kuriózní video, které zřejmě majitel psa jménem umístil na několik serverů sdílejících videa, však z ničeho nic zmizelo s hláškou, že si na ně majitel nárokuje práva.

Lidé se teď přou, zda se tak stalo kvůli urážkám psa, které se pod videem objevovaly, či kvůli tomu, že se našla firma, která bude chtít mopse získat jako svou tvář, a majitel tak ucítil šanci talent svého čtyřnohého přítele zpeněžit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám