Hlavní obsah

Yemi se chystá v sobotu s partnerem registrovat, oblékne ho stylista zpěvačky Beyoncé

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Již v sobotu řekne svému příteli Jaromírovi "Ano" tanečník a moderátor Yemi A.D. Na obřad přiletí dokonce světový módní guru Ty Hunter, který je osobním stylistou světové hvězdy Beyoncé, a Katherine Brownová, držitelka Oscara za make-up a osobní vizážistka Kylie Minogue.

Článek

Ty Hunter přiveze ve čtvrtek do Prahy pro pár několik obleků. „Nechtěli jsme se klasicky, konzervativně obléknout. Nejraději nakupujeme v New Yorku, mají tam obrovský výběr," říká Yemi A.D.

"U nás se toho pro muže moc sehnat nedá. Proto jsme poprosili Tye, zda by nám v New Yorku svatební outfit nevybral, a on souhlasil,“ vysvětluje Yemi.

Známému stylistovi prozradil pouze své i Jaromírovy míry a velikost bot. Zbytek nechal na něm. Ve čtvrtek, dva dny před obřadem, si Yemi a Jaromír oblek vyzkouší.

„Nebojím se. Líbí se mi, jak Ty pracuje, je to profesionál,“ říká Yemi. S módním stylistou Hunterem se seznámil před lety v New Yorku, kam pravidelně létá za prací a sebevzděláním v předních tanečních školách.

Hunter nebude jediným uznávaným světovým odborníkem, který bude obřadu přihlížet. Přítomna by měla být také osobní vizážitka Kylie Minogue, oscarová maskérka Katherine Brown. „Pokud Katherine nebude v ten den pracovně zaneprázdněná, přiletí. Její účast by mi udělala velkou radost, ale ještě větší našim maminkám. Slíbila je totiž nalíčit,“ prozrazuje Yemi, jenž poznal renomovanou vizážistku při natáčení hollywoodského velkofilmu Letopisy Narnie: Princ Kaspian, a od té doby jsou v kontaktu.

„Pro nás s Jaromírem není důležitý počet hostů, ale kdo ti hosté jsou. Když jsem v sedmnácti letech přijel z Liberce do Prahy, nikoho jsem tu neznal. Za své úspěchy vděčím mnoha lidem, kteří mi v průběhu mého života pomohli. Naši přátelé a kamarádi nás vždycky podporovali a my je v tento velký den chceme mít nablízku,“ dodává Yemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám