Hlavní obsah

Lohanová má celu vedle zlodějky, která jí vykradla dům

Právo, roš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osud si z mladé hollywoodské herečky Lindsay Lohanové (24) vystřelil: ve vězení, kde si od úterý odpykává 90 dní za porušení podmínky, má za sousedku ve vedlejší cele 19letou Alexis Neiersovou, jež se podílela na vykradení hereččina domu.

Foto: Los Angeles Sheriff's Department, Reuters

Lindsay Lohanová na snímku v evidenci nápravného zařízení v Lynwoodu

Článek

Také Neiersová je ze showbyznysu: objevovala se v TV reality show Pěkně divoká, což bohužel uplatnila i v praxi. Od června je na půl roku za mřížemi.

V losangeleské věznici Lynwood mají obě samostatnou celu 3,5 na 2,5 metru v křídle vyhrazeném pro celebrity, expolicisty a další osoby, které by se mohly stát terčem útoku jiných vězňů, napsal server časopisu People.

Dvaadvacet hodin denně to bude pro Loganovou celý její svět s toaletou, stolkem a lůžkem. Je to už známá cela: kdysi ji obývala i Paris Hiltonová. Herečka vyfasovala oranžovou kombinézu, kartáček na zuby, pastu, tři krémové deodoranty, tři šampony a malé mýdlo a podstoupila vstupní psychologické testy.

Žádný internet, kouření, natož alkohol. Za mříže ji ostatně přivedlo pití za volantem a drogy – konkrétně porušení podmínky, kterou byly soudem nařízené návštěvy poradny. Podle médií si však herečka patrně odsedí jen část trestu – asi dva týdny, ale pak ji čeká plných 90 dní perné odvykací kůry na protidrogové klinice.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Lindsay Lohanová půjde na 90 dnů do vězeníVideo: Reuters

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám