Hlavní obsah

Ben Cristovao hazarduje se zdravím: Skočí do vody z šestnáctimetrové věže

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Finalista Česko-Slovenské SuperStar Ben Cristovao (23) riskuje. Na konci července se chystá k velmi riskantním skokům do vody ze šestnáctimetrové skokanské věže. Skok do vody se naposledy zle nevyplatil Muži roku Martinu Zachovi. Po skoku na lyžích na rybníku Kačák dopadl na mělčinu a skončil na invalidním vozíku.

Článek

Ben Cristovao se předposlední červencový den vrhne po boku skokanských špiček do vod hřiměždického lomu nedaleko Příbrami. Finalista Česko-Slovenské SuperStar je velkým milovníkem adrenalinu. Jakmile sport zavání nebezpečím, Ben se do něj vrhá po hlavě. Cristovao je velkým milovníkem freestyle snowboardingu. Vyhrál dokonce mistrovství republiky.

Ben bude na letošním Highjumpu v Hříměždicích skákat z pětimetrové houpačky a dvanácti a šestnáctimetrové skokanské věže. A bude to pro něj druhá zkušenost. Jaké je to padat volným pádem zažil už loni, kdy se mistrovství také zúčastnil.

„Vyzkoušet si adrenalinový skok je nepopsatelný zážitek. A to včetně ne vždy měkkého dopadu," říká Ben.

Ben Cristovao nedávno vydal svoji první sólovou desku a úspěch zažívá také před kamerou. Od září bude novým hrdinou nejsledovanějšího českého seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Těším se, je to pro mě nová zkušenost. Zároveň mám ale trochu obavy, jestli se divákům budu líbit,“ dodal zpěvák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám