Hlavní obsah

Stařenka chce se svým 38letým manželem adoptovat dítě. Je jí 108

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuala Terengganu

Je mnoho párů, které dělí velký věkový rozdíl. Jen málokdy to je však 70 let. A když už, málokdy je žena tou starší. Jenže 108letá Wook Kundorová z Malajsie si užívá manželského života a jediné, co jí prý chybí ke štěstí, je dítě. A její manžel Mohd Noor Che Musa je rozhodnutý její přání splnit.

Foto: Profimedia.cz

Wook Kundorová čekala rok a půl, než se vrátil její mladý manžel z drogové léčebny.

Článek

Mohd Noor, kterého v minulém týdnu pustili z drogové léčebny, uvedl, že je připraven vrátit se zpět do obyčejného života a naplnit všechny tužby své 108leté ženy. A ta má jasno, chtěla by přidat do rodiny dalšího člena. Dítě.

"Pokoušeli jsme se o dítě již dříve, ale bohužel věk mé ženy je v tomto ohledu překážkou. Rozhodli jsme se tedy, že bude jednodušší dítě adoptovat. Chtěli bychom v ideálním případě chlapce," uvedl 38letý manžel, který se podrobil 18měsíční ozdravné kúře, která ho snad konečně zbavila závislosti na drogách.

Muž uvedl, že cítí, že by přítomnost dítěte udělala jejich společný domov v Kuala Berang ještě štastnější.

Adoptovat chtějí co nejdříve

"Žena souhlasila s tím, že bychom měli adoptovat dítě co nejdříve to bude možné. Dokonce už mě upozornila, kde se nachází obchod s vybavením pro děti. Když jsem viděl, s jakým nadšením mi to ukazuje, došlo mi, že to dítě opravdu chce," uvedl Mohd Noor.

Mladý muž by si přál adoptovat batole, protože si uvědomuje, že péče o dítě bude z naprosté většiny na něm. "Nemohu od ženy očekávat, že bude ve svém věku pobíhat kolem něj a pečovat o něj, zatímco já budu pracovat, abych uživil rodinu," dodal manžel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám