Hlavní obsah

Gábina Partyšová ukázala na Floridě v plavkách sexy křivky

Novinky, Gabriela Wolfová
Naples/Praha

Moderátorka Gábina Partyšová už měsíc tráví s rodinou ve svém druhém domově, v Naples na Floridě. U oceánu předvádí své dokonalé tělo a užívá si se synem Kristiánem (2,5).

Článek

Partyšová má dva a půl roku po porodu dokonalejší postavu než kdykoli předtím. A to prakticky necvičí a nedrží žádné diety. "Běhání kolem Kristiánka mi bohatě stačí," řekla Novinkám Partyšová.

Zatímco přítel moderátorky, podnikatel Josef Kokta tráví dny na golfu, Gábina se synem si užívá na pláži. "Většinu času jsme u moře. Je tady stále stejné počasí, kolem 32 stupňů a hlavně velká vlhkost, takže naprostá pohoda," prozrazuje. "Taky jsem překvapená, jakej je Kristiánek tanečník. Po kom to má, tedy nevím. Byli jsme v plážovém baru a rozjel to tam víc než já," směje se moderátorka.

"Pepína přes den moc nevidím, je to prostě vášnivý golfista - maniak," směje se moderátorka. Dvakrát týdně má Gábina čas jen pro sebe a své přátele. "Malý chodí dvakrát týdně do americké školky. Chceme, aby začal pomalu pochytávat angličtinu," dodala Gábina.

Partyšová s manželem si dům na Floridě pořídili před třemi roky. S úsměvem říkají, že to je jejich chalupa. Naples je ráj golfistů. Létají sem každý rok dvakrát a slunečného počasí, které je na Floridě celý rok, si užívají vždy minimálně dva měsíce. Do Čech se vrací začátkem září.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám