Hlavní obsah

Dara Rolins na pohřeb sraženého muže nepřijela

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pátek dopoledne se konal pohřeb Jindřicha R., kterého srazila svým vozem zpěvačka Dara Rolins. Rolins se rozloučit na pohřeb nepřišla. Třiašedesátiletý řidič motocyklu zemřel v nemocnici na vnitřní krvácení.

Článek

Na hřbitově v pražských Nebušicích se s Jindřichem R. rozloučila rodina. Vdova po Jindřichu R. je ve velmi špatném psychickém stavu. Slzy schovávala za slunečními brýlemi.

Zpěvačka Dara Rolins, která srazila motocyklistu v Šáreckém údolí v Praze, na poslední rozloučení nepřišla. „Připadalo by mi nevhodné, abych rodině svou přítomností jitřila emoce,“ vysvětlila důvod nepřítomnosti deníku Blesk Dara Rolins.

Vdova po Jindřichu R. s dcerami zpěvačku v médiích neustále napadají. "Chceme život za žívot," řekly dcery zesnulého na adresu zpěvačky. "Je to vražedkyně," dodaly.

Zda byla Dara Rolins viníkem nehody, se zatím neví. Stále probíhá vyšetřování. "Žádné obvinění doposud nebylo sděleno. Policie zatím Daru k podání vysvětlení nevyzvala. Nejsou dokončeny znalecké posudky," řekl Novinkám právní zástupce zpěvačky Robert Vladyka.

Reklama

Výběr článků

Načítám