Hlavní obsah

Klára Issová v roli modelky: Měla jsem strach, že sebou praštím

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Klára Issová se po dlouhé době představila v roli modelky. Ve středu byla hvězdou módní přehlídky své kamarádky Claudie Marčekové. Největší strach měla z chůze na patnácticentimetrových podpatcích.

Článek

"Moc modelku samozřejmě nedělám, užívám si to jen výjimečně," řekla Novinkám Klára Issová.  "Pamatuji si, že jsem kdysi předváděla pro návrhářku Kláru Nademlýnskou a teď jsem přijala nabídku Claudie Marčekové. Jinou přehlídku si nevybavuji," prozrazuje.

"Procházku" po módním mole pojala herecky. "Snažila jsem si s tím vyhrát. Nejsem modelka. Měla jsem děs, že spadnu z vysokých patnácticentimetrových podpatků. Pořád jsem nad tím přemýšlela. Bála jsem se, že sebou švihnu," usmívá se.

"Nakonec jsem si řekla, že nad tím nesmím tak přemýšlet. O nic nejde. Prošla jsem se a v pohodě. Byl to fofr. Velký ostych jsem neměla, docela to šlo," dodala.

Vedle Issové se na módní přehlídce objevila také herečka Andrea Kerestešová a modelky Kateřina Průšová, Renata Langmannová a tanečnice Libuška Vojtková.

Langmannová jako modelka v Čechách už příliš nepracuje. Je velmi úspěšná v zahraničí. "Je to samozřejmě za úplně jiné honoráře. Nedá se to srovnávat. Pro Claudii ale předvádím ráda, je velmi kreativní," řekla Novinkám Langmannová.  "Pracuji asi nejvíce v Německu a v Itálii. Musím to zaklepat, ale na nedostatek práce si opravdu nestěžuji," dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám