Hlavní obsah

Tanečník Yemi A.D si řekne s přítelem "Ano" už za 11 dní

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tanečník a choreograf Yemi A.D se žení. Přesně 24. července uzavře registrované partnerství po čtyřletém vztahu s přítelem Jaromírem. Na velkolepou svatbu je pozváno 300 hostů.

Článek

„Momentálně nevíme, kde nám hlava stojí. Před svatbou produkujeme ještě několik událostí, a tanečních představení, takže nám na přípravy nezbývá tolik času, který bychom potřebovali,“ postěžoval si Yemi, který se i přes časové vytížení ukázal jako zdatný svatební koordinátor a vše naplánoval do posledního detailu.

Velkolepá svatba, na kterou bylo pozváno přes 300 hostů, se uskuteční v restauraci Soho. Svatebčané přijedou na místo konání svatební tramvají, Yemi a Jaromír připlují po Vltavě na lodi.

Stylová bude i slavnostní tabule, servírovat se budou speciality africké a maďarské kuchyně, které odkazují na původ snoubenců – Yemiho tatínek pochází z Nigérie a Jaromírova maminka se narodila v Maďarsku.

Náhodně zvolené není ani samotné datum obřadu 24. 7. V hovorové angličtině totiž kombinace číslic "twenty four -  seven" znamená „napořád“. Yemi a Jaromír si jej nechali vyrýt i na vnitřní stranu snubních prstýnků z bílého zlata osázených brilianty, které si nechali vyrobit na zakázku.

Zatímco Yemiho prsten“ zdobí jeden kámen, na Jaromírově se jich blyští pět. „Jaro si zaslouží to nejlepší, za to, co se mnou vytrpí,“ dodává s úsměvem Yemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám