Hlavní obsah

Krainová poprvé potvrdila těhotenství, je v pátém měsíci

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Topmodelka Simona Krainová (37) poprvé potvrdila, že čeká potomka. Je v pátém měsíci těhotenství a s přítelem, podnikatelem Karlem Vágnerem se těší na syna Sebastiena.

Článek

Simona Krainová doposud na otázky týkající se jejího údajného těhotenství mlžila. Nyní poprvé promluvila. "Už pátý měsíc se probouzím s novým zvláštním pocitem. Dlouho jsem si nebyla jistá, jestli je to přesně to, co v životě chci... Ale stalo se, a jsem šťastná," řekla módnímu magazínu Elle.

"Jsem v pátém měsíci těhotenství," říká Krainová. "Naše miminko vzniklo z lásky. Vůbec jsme to neplánovali,"  přiznává modelka. S Karlem Vágnerem chodí devět měsíců. Pro dceru měli s partnerem připravené jméno Angela Jasmína, pro syna Sebastien. "Bude to kluk," prozrazuje.

Krainová ve čtvrtek s přítelem přijela na filmový festival do Karlových Varů. Zdrží se do neděle. Přijali pozvání módního domu Gucci na večeři a poté se přesunuli do baru Kapitána Morgana. Do hotelu Palace,kde jsou ubytováni, se odebrali kolem druhé hodiny ranní.

S prací zatím skončit slavná topmodelka nehodlá. "V tuto chvíli si to neumím představit. Začnu asi už hledat hodnou chůvu na plný úvazek," usmívá se.

Svatbu zatím neplánují. Krainová má už jednu zkušenost za sebou. Byla vdaná za moderátora Bořka Slezáčka. "Svatbu už další nikdy v životě nechci, ta první mi bohatě stačila," dodala Krainová.

Zatímco Krainová čeká svého prvního potomka, Karel už jedno dítě má. S bývalou přítelkyní Zuzanou má dvouročního syna Káju.

Reklama

Výběr článků

Načítám