Hlavní obsah

Mel Gibson je vyšetřován pro podezření z domácího násilí

Herec Mel Gibson je v pořádných patáliích - vedení policie v Malibu/Lost Hills totiž v pátek potvrdilo, že vyšetřuje případ domácího násilí, ve kterém je hlavním podezřelým herec a režisér Mel Gibson. K potyčce mělo dojít mezi ním a jeho bývalou přítelkyní, kterou měl dvakrát udeřit do obličeje.

Článek

Hollywoodský herec Mel Gibson je podezřelý z toho, že se v lednu dopustil domácího násilí na své bývalé partnerce, zpěvačce Oksaně Grigorijevové. Americká policie obvinění prošetřuje. Informovala o tom agentura AP.

Gibson a Grigorijevová se spolu rozešli letos na jaře a soudí se o opatrovnictví své osmiměsíční dcery Lucie. "Jsme ve stadiu ověřování," řekl k údajnému napadení mluvčí místní policie. "Všechna obvinění, která byla vznesena, budou zevrubně vyšetřena," dodal s tím, že vyšetřování potrvá asi měsíc. Gibson se k obvinění nevyjádřil.

Vztahy mezi ním a Grigorijevovou jsou nicméně vyhrocené. Zpěvačka herce obvinila, že ve sporu o dceru dal soudu nepravdivé údaje. Gibson naopak tvrdí, že Grigorijevová porušila dubnovou dohodu o péči o Luciu. Soud oběma zakázal navzájem se k sobě přibližovat.

Gibson má z předchozího manželství se svou první ženou Robyn šest synů a jednu dceru. Rozvedli se po 28 letech v dubnu 2009. Manželé už v té době žili údajně tři roky odděleně. Šest týdnů nato herec v televizní talkshow potvrdil, že čeká s Grigorijevovou dítě.

Herečka je také matkou dvanáctiletého syna, kterého má ze vztahu s hercem Timothym Daltonem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám