Hlavní obsah

Sexy Erbová dostala roli ve filmu, odmítla nahé scény

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Modelka Vlaďka Erbová se na skok objevila na filmovém festivalu v Karlových Varech. Čekala ji schůzka kvůli velké filmové příležitosti. A modelka zabodovala. Bude hrát první velkou roli ve filmu režiséra Roberta Sedláčka. Nahé scény předem odmítla.

Článek

"Jela jsem do Varů jen na otočku. Otvírala jsem salón návrhářky Nadi Moravcové a také mě čekala velmi důležitá schůzka kvůli roli ve filmu," řekla Novinkám Vlaďka Erbová.

"Režisér připravovaného filmu Robert Sedláček prý se mnou viděl nějaké video a přišla jsem mu velmi přirozená na kameře, tak mě pozval na schůzku," prozradila modelka.

"Klaplo to a roli jsem dostala. A poprvé to nebude žádný štěk, jde o velkou roli a jsem nadšená," říká Erbová, která v připravovaném filmu pro Českou televizi s pracovním názvem "Krysy" bude hrát manželku kriminalisty.

Hned ze začátku si dala ale podmínku. "Samozřejmě mě napadlo, že si mě našli kvůli nějakým nahým scénám a půjde hlavně o tělo. Proto jsem řekla, že o tohle zájem  nemám. Byla jsem překvapená, že panu režisérovi o tohle vůbec nešlo. Nahá tam nebudu," vysvětlila Erbová.

V Karlových Varech strávila jeden den. Vzala sebou i dceru Viktorku. "Zašli jsme si na zmrzlinu, na oplatku a hurá zase domů," dodala modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám