Hlavní obsah

Prokletí Muže roku: Po Martinu Zachovi ochrnul také předloňský vítěz

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muž roku 2008 Miroslav Jech (29) ochrnul. Soutěž Muž roku zažívá po loňském ochrnutí Martina Zacha další tragédii. Minulý týden Jechovi lékaři diagnostikovali klíšťovou boreliózu, ochrnula mu levá strana obličeje a také nemůže hýbat levou rukou.

Článek

Miroslav Jech vyhrál soutěž Muž roku před dvěma roky. Od té doby se snažil prorazit v modelingu a také v moderování a ve zpěvu. Minulý týden onemocněl klíšťovou boreliózou a ochrnula mu levá strana obličeje a také  levá ruka, se kterou nemůže nyní hýbat.

"Docházím každý den na injekce do Vinohradské nemocnice a rehabilitaci, nezbývá než jenom čekat co bude dále, prognóza zatím nevypadá ," řekl Novinkám Miroslav Jech.

Tragédie zasáhla pořadatele soutěže Muž roku Davida Novotného. Loni po skoku na lyžích na rybníku Kačák ochrnul loňský vítěz Martin Zach. "Nevím čím to je, že vítězům se stávají takové nešťastné nehody, je mi to moc líto, s Mírou nás pojí opravdu milé přátelství a jsme v kontaktu," říká pořadatel Muže roku David Novotný.

Lékaři už nyní Jecha připravili na to, že i když léčba bude úspěšná, trvalé následky mu zůstanou. "Lékaři mi řekli, ať počítám s tím, že určité potíže budu mít už navždy," dodává Miroslav Jech.

Klíště ho nakazilo v Českých Budějovicích, odkud pochází. Naposledy se Jech objevil na veřejnosti na tiskové konfereci k blížícímu se ročníku Muž roku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám