Hlavní obsah

Lohanová si pro soudkyni připravila urážku skrytou na nehtu

Novinky, Jakub Kynčl
Los Angeles

Hollywoodská herečka Lindsay Lohanová si zadělává na pořádné problémy. Jakoby nestačilo, že ji odsoudili k tříměsíčnímu odnětí svobody a následné tříměsíční protialkoholní kůře - k soudu, kde přísný verdikt zazněl, se dostavila s urážkou ukrytou na nehtu prostředníčku. Na něm ukrývala typickou anglickou urážku.

Článek

Mohla urážlivá zprávička na nehtu zapříčinit relativně přísný trest, který si Lindsay Lohanová od hollywoodského soudu odnesla? To je asi ta hlavní otázka, kterou si americká média nyní pokládají. Právní experti se shodují na tom, že nejspíše ne, ale pokud soudkyně urážku zaznamenala, jistě to herečce nepřidalo. Pouze to dokazuje, že se 24letá hvězdička vymkla kontrole se vším všudy.

Média se přou, zda byla nadávka určena soudkyni. Pokud ano a Lohanové by to bylo dokázáno, tak by měla dostat pokutu a mohlo by jí to celkově ještě velmi přitížit. To se však pravděpodobně nestane.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Lindsay Lohanová půjde na 90 dnů do vězeníVideo: Reuters

"Celebrity jsou u soudu někdy svým největším nepřítelem. Nemyslím si, že to ovlivnilo trest, ale je to špatné a dětinské. Z něčeho takového musíte vyrůst," uvedl jeden z předních amerických obhájců celebrit Benjamin Brafman, který zastupoval mimo jiné hudebníka Diddyho a byl v týmu právníků Michaela Jacksona.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám