Hlavní obsah

Herečka Lindsay Lohanová půjde na 90 dní do vězení za ignorování soudu

Novinky, Jakub Kynčl
Los Angeles

Čtyřiadvacetiletá hollywoodská herečka Lindsay Lohanová nastoupí do vězení poté, co ignorovala soudní nařízení docházet na výukové lekce pro nápravu alkoholiků. Soudkyně Marsha Revelová nebrala ohled na to, že jde o jednu z nejznámějších mladých hereček současnosti, a jménem nejvyššího soudu v Beverly Hills jí nařídila nastoupit 20. července do výkonu trestu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Lindsay Lohanová půjde na 90 dnů do vězeníVideo: Reuters

 
Článek

Po 90denním trestu odnětí svobody bude následovat ještě další tříměsíční protialkoholní léčba, která se bude konat v jedné z tamějších léčeben. Lohanová tak bude další tři měsíce z hereckého pohledu "mimo hru". Před kamery se tak dostane nejdříve počátkem roku 2011.

Herecký talent Lohanová předvedla aspoň při vyslechnutí rozsudku u soudu, kdy se při hlasitém breku zhroutila. Již dříve v slzách žádala soudkyni o shovívavost a tvrdila, že bere své lekce pro odvykání alkoholu velmi vážně.

"Neberu to celé jako vtip. Tohle je můj život, moje kariéra. Je to něco, na čem jsem pracovala celý svůj život," uvedla již dříve Lohanová ke své léčbě.

Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohanová na jednom z večírků

Vězení si zkusila již dříve - na pár desítek minut

"Nemohla jsem být srozumitelnější," uvedla soudkyně krátce před vyřčením rozsudku odnětí svobody. Celá kauza souvisí se zatčením Lohanové v roce 2007, kdy řídila pod vlivem alkoholu a kokainu. Herečka strávila již dříve ve vězení 84 minut, aby si vyzkoušela, jaké to je, a k tomu dostala tříletou podmínku.

Kariéra mladé herečky se nastartovala už v jejích 11 letech, kdy hrála ve snímku Past na rodiče. Na vrchol se dostala v letech 2003 a 2004, kdy zářila ve snímcích Mezi námi děvčaty či Protivný sprostý holky. Od té doby ale míří strmě dolů. V posledních letech je o ní slyšet spíše jen v souvislosti s nejrůznějšími skandály a plní tak místo sloupků filmových kritiků spíš bulvární magazíny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám