Hlavní obsah

Macháček, Geislerová a Vilhelmová po nočním tahu skončili v řece Teplé

– Karlovy Vary
Novinky, Gabriela Wolfová

Herec Jiří Macháček zahájil velkolepě oslavu svých 44. narozenin, které má v úterý 6. července. S Aňou Geislerovou, Taťánou Vilhelmovou, Jankem Bartoškou a dalšími přáteli to rozjeli v centu Karlových Varů s pravým šampaňským a ještě v sedm ráno se koupali u lázeňské kolonády v řece Teplé. A večírek pokračuje ještě teď!

Článek

Jiří Macháček, Aňa Geislerová s manželem Zdeňkem Janáčkem, Taťána Vilhelmová, Janek Bartoška a další překvapili lázeňské hosty v centru Karlových Varů. V sedm ráno se na kolonádě linul bujarý křik a veselé zpěvy, které vyvrcholily písní Svět je krásný.

A to nebylo zdaleka vše. Začala také ranní koupačka v řece Teplé. Macháček sundal kalhoty, přelezl zábradlí a užíval si ranního osvěžení. Po pár minutách boty sundaly také Aňa s Taťánou.

Pilo se pravé šampaňské a herci si plnými doušky užívali života. Koupání a alkoholový dýchánek trval v blízkosti lázeňské kolonády necelou hodinku. Před osmou hodinou ranní se ale společensky unavená partička ještě na hotelové pokoje rozhodně nepřesunula. "Jdeme do hotelu na bazén," zavelel Macháček.

Velkolepá oslava 44. narozenin populárního herce Macháčka začala. Čím překvapí v den narozenin, které připadají na úterý, je otázkou. Laťku ze včerejška na dnešek s přáteli nasadili opravdu vysoko!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám