Hlavní obsah

Leoš Mareš s novou přítelkyní Miss Svobodovou: Máme fotky z tajné večeře

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Leoš Mareš se už tři dny na filmovém festivalu v Karlových Varech nehnul ani na krok od své nové přítelkyně, České vicemiss 2008 Hany Svobodové. Zatímco všichni spekulují o dobrém marketingovém tahu, moderátor si stojí za svým. "Hanka je moje nová přítelkyně," tvrdí a dokazoval to i na tajné večeři s půvabnou modelkou.

Článek

"V médiích se neustále spekuluje o mých možných milenkách a přítelkyních, a když je něco konečně pravda a já se k ženě mám veřejně, nikdo tomu nevěří. To je fakt vtipný," řekl Novinkám Leoš Mareš.

Nejdražší český moderátor přijel do Karlových varů na filmový festival ruku v ruce s modelkou Hankou Svobodovou. Na večírcích ji něžně drží kolem pasu, na romantické večeři ve dvou jde ještě dál a vedle něžných doteků dochází i na polibky.

Svobodová ještě před festivalem chodila s podnikatelem Radkem Exnerem. Ten se poté, co v médiích shlédl fotografie své milé a Leoše Mareše, nechal slyšet, že už s Hanou Svobodovou nechce být vůbec spojován.

Stále se ale spekuluje, že jde o dobře promyšlený marketingový tah a čeká nás ještě velké překvapení. Buď je celá trojice dobře domluvená a hru chtějí dohrát až do konce nebo je Mareš opravdu zamilovaný a je na světě nový hvězdný pár.

Návštěvníci Stanu Kapitána Morgana jsou přesvědčeni o první variantě. "Když nikde nebyli fotografové, Hanka a Leoš se spolu prakticky nebavili a každý měl svoji zábavu. Žádné polibky nehrozily," řekl nám jeden z hostů baru.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám