Hlavní obsah

Herečka z Melrose Place způsobila v opilosti nehodu s tragickými následky

Novinky, Jakub Kynčl
New Jersey

Bývalá hvězdička seriálu Melrose Place Amy Locane-Bovenizerová se dostala do pořádných patálií. Představitelka postavy Sandy Louise Harlingové totiž v opilosti bourala a způsobila tragickou dopravní nehodu. Se svým vozem v neděli v noci bourala a způsobila smrtelná zranění šedesátileté ženě sedící na místě spolujezdce. Informoval o tom New York Post.

Článek

Herečka ze seriálu Melrose Place na policii přiznala, že před jízdou pozřela několik sklenic vína. Policie na místě činu okamžitě zaznamenala závan alkoholu a Locane-Bovenizerová měla prý zřetelně zakalené oči a její řeč byla nesrozumitelná.

Foto: Profimedia.cz

Locane-Bovenizerová krátce po zadržení.

Šedesátiletá umělecká historička Helene Seemanová podlehla svým zraněním na místě a její stejně starý manžel byl s vážnými zraněními helikoptérou transportován do nemocnice. Jeho stav je stále vážný.

"Moje matka byla neuvěřitelná. Měla čistou duši a její srdce bylo vždy na pravém místě. Nechtěla by, abych teď cítil nějaký hněv, ale cítím to tak, že mi nyní chybí část mé duše," uvedl 23letý syn oběti Ford.

Hrozí jí pět až deset let vězení

Už chvíli před tragickou nehodou 39letá herečka zezadu nabourala do jiného vozidla a následně ujela. Při své cestě pak prý navíc porazila i několik poštovních schránek.

Policie stanovila kauci herečky na 50 tisíc dolarů (1,05 miliónu korun) a obvinila ji ze zabití dopravním prostředkem a z útoku a ohrožování automobilem. Pokud bude její vina u soudu prokázána, hrozí jí trest odnětí svobody v délce pět až deset let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám