Hlavní obsah

Miss Válková a Machová namydlily druhého nejkrásnějšího muže světa

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2010 Jitka Válková a úřadující Česká Miss World Veronika Machová na pláži v Praze na Smíchově umyly druhého nejkrásnějšího muže světa Josefa Karase. Zatímco doma s partnery jsou spíše pasivní, namydlení Karasovy mužné hrudi si nenechaly ujít.

Článek

"Pepa je nádhernej chlap, takový se myje s chutí," usmívala se Jitka Válková. V rámci propagace sprchových gelů si Karase společně s Veronikou Machovou pořádně namydlily a poté osprchovaly. "Přítele doma jsem myla jen jednou, moc se v koupelně nepotkáváme," řekla Novinkám Jitka Válková.

Její partner Mirek Cipra je bývalý reprezentant v kulturistice a také se nemá za co stydět. Tělo má samý sval. Akci, kde Jitka nadšeně umývala Pepu Karase v plavkách, si nechal ujít. "Mirek má práci a možná je lépe, že tu není. Asi by koukal," smála se Válková.

To partner Veroniky Machové student Martin na akci nechyběl a jen udiveně zíral. "Ještě jsem svého přítele doma nikdy nemyla, možná to teď budu muset začít dělat a přítel to bude denně vyžadovat," dodala se smíchem Machová.

Reklama

Související témata:

Související články

Česká Miss World Machová fotila pro Playboy

Česká Miss World Veronika Machová nafotila snímky pro pánský časopis. O nahotě ale nemůže být řeč. Za fotky odhalující ňadra by čekala Machovou přísná pokuta...

Výběr článků

Načítám