Hlavní obsah

Reklama na ruské aerolinky pobouřila svět svou necudností

Novinky, Jakub Kynčl
Moskva

To, že jsou některé ruské reklamy někdy poněkud explicitní a až cíleně lechtivé, si lidé po celém světě už zřejmě všimli. Tentokrát však zašly ruské aerolinky Avianova až příliš daleko - jejich reklama s částečně odhalenými letuškami byla vyhodnocena jako silně nevhodná a aerolinky ji nakonec stáhly.

Článek

Sledovat letušky, jak omývají letadlo v bikinách, je sice možná lákavé, avšak rozhodně to nepatří na televizní obrazovky před desátou hodinou večerní. Ačkoliv si letušky plavky nesvléknou, záběry jsou až příliš lascivní a nevhodné pro oči malých dětí. Nemluvě o tom, že je celá reklama naprosto primitivní.

Aerolinky, sídlící v Moskvě, využily pro svou reklamu ženy svlékající se z uniforem stevardek, které následně umývají letadla společnosti. Jde o další nevhodnou reklamu aerolinek poté, co společnost Spirit Airlines vyslala do světa reklamu, která si utahovala z ropné katastrofy BP.

Společnost, která na trhu působí teprve od srpna minulého roku a létá do 16 míst v Rusku, disponuje pěti letadly Airbus A320 a nedávno začala nabízet i nízkonákladové letenky za méně než 200 korun.

Anketa

Vadí vám lechtivé reklamy?
Ano, vadí
9,1 %
Ne, nevadí
90,9 %
Celkem hlasovalo 15096 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám