Hlavní obsah

Moderátor Larry King po 25 letech končí se svou legendární show

Novinky, Dagmar Plecháčová
Washington

Slavný moderátor Larry King oznámil, že po 25 letech končí se svým populárním diskusním pořadem vysílaným americkou televizní stanicí CNN s názvem 'Larry King Live'. Zprávu o svém odchodu médiím oznámil v úterý večer. Nadále však bude na některých pořadech se CNN spolupracovat. Ten svůj opustí na podzim tohoto roku.

Článek

„Mluvil jsem s lidmi tady na CNN a řekl jim, že bych rád skončil se svým nočním pořadem. Všichni mi vyšli maximálně vstříc. Budu mít tak mnohem více času na svou ženu a rodinu,“ prozradil King na svém blogu.

„Budu stále součástí televize CNN a plánuji uvádět několik speciálních vstupů Larryho Kinga při významných národních a mezinárodních událostech. S jednou uzavřenou kapitolou se těším, co přinese ta další. Nyní je ale na čase v nejlepším přestat,“ dodal moderátor.

Za čtvrt století vysílání pořadu Larryho Kinga se v jeho studiu vystřídaly snad všechny známé osobnosti, na které si člověk vzpomene. Moderátor vynikal svým osobitým smyslem pro humor i empatií a jeho show patří v USA k nejsledovanějším pořadům všech dob. Letos ale sledovanost výrazně klesla.

Už před několika týdny média psala o tom, že by Kinga mohl nahradit Brit Piers Morgan. CNN to nepotvrdila.

Reklama

Výběr článků

Načítám