Hlavní obsah

Ženu obtěžoval hlasitý chlapec, zahnala ho vykasáním trička

Novinky, Jakub Kynčl
Seeley´s Bay

Šestapadesátiletá Kanaďanka Marika De Floriová prožívala peklo s chlapcem, který neustále projížděl okolo jejího domu na hlučném motorovém vozítku. Žena se rozhodla rázně zakročit, a tak si vykasala tričko a před chlapcem obnažila svou hruď. Jak správně čekala, jeho prarodiče se vyděsili a chlapce okamžitě zavolali domů. Poté však ještě zavolali policii.

Foto: Profimedia.cz

Kanadská policie ženě žádný trest neudělila. Ilustrační foto

Článek

Policie k domu v Seeley's Bay v Ontariu dorazila zakrátko. De Floriová však vyvázla bez trestu. Kanadské zákony totiž umožňují ženám chodit "nahoře bez".

Žena odhalila své vnady přímo na ulici a prarodiče hlasitého chlapce, Mike and Nancy Berryovi okamžitě zaveleli, ať se hoch vrátí na svém vozítku domů. Poněkud nemravná strategie tedy vyšla a žena si ji obhájila i před policisty.

Byla pod obrovským stresem

"Nejsem šťastný z toho, co se tu stalo. Není správné obnažovat se před dětmi," uvedl Mike Berry.

"Nechtěla jsem a ani nemohu uvěřit, že jsem to udělala, ale tohle byla poslední možnost, jak se bránit. Začala jsem z toho zvuku už bláznit. Je to opravdu k zešílení, nemohla už jsem ze stresu ani dýchat. Policie se tím nezabývala a oni jsou ještě takoví burani, že ji na mě po tom všem zavolají. Nemohou se teď divit, že nijak nezasáhli," dodala De Floriová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám