Hlavní obsah

Eva Aichmajerová místo svého muže vyrazila na párty s jeho exmanželkou

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Eva Aichmajerová překvapila na párty svým doprovodem. Místo s manželem Reném Decastelem vyrazila do společnosti se Štěpánkou Decastelo, exmanželkou svého muže.

Článek

"Někde jsem se dočetla, že naše vztahy jsou na ostří nože. Je to nesmysl. Jsme úplně v pohodě. Když jsme se dali s Reném dohromady, už rok byli se Štěpánkou od sebe," řekla Novinkám Aichmajerová. Štěpánka Decastelo žije se známým rybářem Jakubem Vágnerem.

"Manžel měl práci, tak jsem na akci vyrazila se Štěpánkou," vysvětluje Aichmajerová, která párty v zahradách Slovanského domu moderovala. "Jen tak na večírky už nechodím, trávím většinu času se svým synem Michálkem. Převážně chodím jen na akce, na kterých pracuji," dodala moderátorka.

Léto bude mít Aichmajerová hodně pracovní. "Pro moderátory jsou letní měsíce žně. Hodně moderuji golfové turnaje, v srpnu mě čeká uvádění Muže roku," prozrazuje Aichmajerová.

Ještě předtím stihne s rodinou dovolenou. V červenci s manželem a synem letí na Krétu. Desetiměsíčního Michaela čeká první cesta letadlem.

Aichmajerová Novinkám prozradila, že novou práci má také Štěpánka Decastelo, bývalá manželka jejího muže. "Dělá manažerku Martině Pártlové a populárnímu Rudovi z Ostravy," dodala.

Párty si nenechali ujít ani Agáta Hanychová s přítelem Honzou Brabcem, Jitka Válková s partnerem Mirkem Ciprou nebo druhý nejkrásnější muž světa Josef Karas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám