Hlavní obsah

Finalistka Miss ČR Soňa Dedíková zahynula při autonehodě

– Brno
Novinky, Dagmar Plecháčová

Nehoda ze čtvrtečního večera poblíž brněnského autodromu má na svědomí životy dvou dívek ve věku 17 a 21 let, které se právě vracely z akce, kde pracovaly jako hostesky. Starší z obětí byla finalistka Miss České republiky z roku 2007 Soňa Dedíková, která v soutěži zvítězila v kategorii Miss Hlas a v budoucnu si přála stát se moderátorkou.

Článek

K tragické nehodě došlo ve čtvrtek po 18. hodině v těsné blízkosti Masarykova okruhu v Brně, kde se obě dívky během dne zúčastnily společenské akce jako hostesky. Při zpáteční cestě se jejich automobil dostal v zatáčce do protisměru, kde do nich narazil kamión, o nehodě informovaly Novinky již ve čtvrtek [celá zpráva].

Mladší spolujezdkyně byla na místě mrtvá, pokusy záchranářů o oživování Soni se také nezdařily. Dívky údajně zůstaly zcela zaklíněné v automobilu.

Krásná plavovláska Soňa Dedíková bodovala v soutěžích krásy již od svých patnácti let. Hrála na klavír a neustále se zdokonalovala ve svém hlasovém projevu, který chtěla zúročit a stát se moderátorkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám