Hlavní obsah

Manželka Tigera Woodse získá při rozvodu téměř 16 miliard korun

Až na tři čtvrtě miliardy dolarů (v přepočtu bezmála šestnáct miliard korun) si může přijít Elin Nordegrenová při majetkovém vyrovnání v rámci rozvodu s Tigerem Woodsem. Mimo obrovské sumy peněz ale odejde matka dvou Woodsových dětí od rozvodového soudu také se zákazem napsat jakoukoliv knihu o pětiletém manželství i rozvodu, natočit o něm film, případně poskytovat jakékoliv rozhovory.

Foto: Hans Deryk, Reuters

Tiger Woods

Článek

Podle informací právníků obou stran je dohoda těsně před podepsáním. „Tiger i Elin souhlasí s hlavními body rozvodové smlouvy, takže nevidíme jediný důvod, proč by se měli bránit podpisům,“ uvedl právník slavného sportovce.

Jakým způsobem si manželé majetek rozdělí a jak se podělí o péči o tříletého Sama a osmnáctiměsíčního Charlieho zatím není jasné. Předpokládá se ovšem, že Elin bude požadovat děti do své výhradní péče.

Rozvádějící se manželé doposud nemohli nalézt shodu ve vypořádání majetku. Došli k ní až v okamžiku, kdy si Elin najala „méně agresivního“ advokáta.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejodpudivějším mužem roku je Tiger Woods

Zatímco Johnny Depp je nejpřitažlivějším mužem letošního roku, golfista Tiger Woods se stal tím nejméně přitažlivým pro ženské pohlaví. Sportovec získal titul...

Výběr článků

Načítám