Hlavní obsah

Mexičana zadrželi poté, co dal manželce roubík, aby ho nerušila při fotbalu

Novinky, jky
Monterrey

Policie z mexického Monterrey musela řešit značně kuriózní případ, když nejmenovaný 26letý muž dal manželce roubík do úst, aby ho nerušila při fotbalu. K jeho smůle však ženu s roubíkem v ústech spatřila sousedka a zavolala muže zákona v domnění, že byli sousedé přepadeni. Policisté dorazili na místo za několik minut a mladý muž nakonec zápas národního týmu s Uruguayí stejně neviděl až do konce.

Foto: Profimedia.cz

V Mexiku berou letošní fotbalový šampionát velmi vážně. Ilustrační foto

Článek

Mexičané jsou velcí sportovní nadšenci a světový šampionát ve fotbale je pro ně opravdovým národním svátkem.

Muž deprimovaný prvním gólem, který jeho celku vsítila Uruguay, se rozhodl umlčet svou choť, která ho od zápasu neustále vyrušovala. Agilní sousedka však přes okno viděla mladou ženu s roubíkem v ústech, jak se s někým přetahuje a rozhodla se zavolat policii.

Muži v uniformách dorazili na místo ve chvíli, kdy už se žena nepříjemného doplňku zbavila, ale i tak si muže odvedli na stanici. Ten nezapíral a přiznal se k tomu, že se snažil manželku umlčet drsným způsobem poté, co nereagovala na jeho prosby, aby přestala během zápasu mluvit.

O jeho trestu rozhodne hlavně manželka

Agresivní výlev by však mohl Mexičana mrzet. Policisté ho obvinili z domácího násilí a omezování osobní svobody. Pokud však jeho žena nepodá trestní oznámení a nebude na stíhání manžela trvat, tak pravděpodobně vyvázne jen s napomenutím.

"Byla to hloupost. Bál jsem se, že náš tým nakonec ještě nepostoupí, ačkoliv to bylo nepravděpodobné. Jednal jsem ve zkratu a rozhodně už se to nebude opakovat. Věřím, že mi žena už odpustila. Dohodli jsme se, že na další zápasy už se budu raději dívat se známými v baru," uvedl mladý muž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám