Hlavní obsah

Tříletá dívka zapadla do pračky, vyprostit ji museli záchranáři

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ningde

Zdánlivě nevinná hra poblíž otevřené pračky se změnila v drama. Tříletá dívka z města Ningde na jihovýchodě Číny spadla do bubnu pračky tak nešikovně, že nebylo v silách ani její matky dostat ji ven. Na pomoc museli být přivoláni hasiči, kterým se po více než hodině usilovné práce podařilo děvčátko vyprostit z úzkého prostoru pračky.

Článek

Děvče na pračku vyšplhalo a zalezlo do ní. Když zjistilo, že vylézt nebude už tak snadné, začalo se kroutit a nohama kopat kolem sebe, přičemž uvízlo v prostorách bubnu ještě hlouběji.

Ani její mamince se tříletou dívku nepodařilo dostat ven, proto zavolala hasiče. Dívce se přítomnost tolika lidí s helmou nelíbila a usilovně plakala.

„Maminka ví, že je to hrozné, neplač... Bude to zase v pořádku, za chvilku už budeš venku,“ uklidňovala dítko jeho matka.

Po hodině řezání a odšroubovávání vrchní části pračky hasiči nakonec dívku z pračky vyprostili. Byla převezena do nemocnice na vyšetření.

Reklama

Výběr článků

Načítám