Hlavní obsah

Miss Markéta Divišová se v sobotu vdala

Novinky, Gabriela Wolfová
Jemniště

Vicemiss ČR 2004 Markéta Divišová se v sobotu krátce po půl třetí odpoledne vdala. Své "ano" řekla na zámku Jemniště podnikateli Tomášovi Fuxovi, se kterým žije skoro tři roky.

Článek

Markéta měla nádherné bílo-modré šaty s dlouhou vlečkou a závojem. K oltáři ji vedl dědeček Stanislav Štička a za svědka šel dlouholetý přítel její maminky Václav Zavázal.  Půvabná nevěsta měla dvě družičky - sedmnáctiletou sestřenici Hanku a partnerovu pětiletou neteř Michaelu. Ženichovi Tomáši Fuxovi svatbu odsvědčil dlouholetý kamarád Tiki Ivoševič.

Svatbu Markéta připravovala půl roku. Vyšla více jak na půl miliónu. Na svatební hostinu bylo pozváno 111 hostů, na večerní párty dorazí dalších třicet. Obřad se konal v kapli, obědvat budou novomanželé s rodinou a přáteli v konírně.

Výzdoba je laděna do bílo-modra. Na stolech jsou bílé ubrusy, židle jsou ozdobeny modrou mašlí. V modrých pytlíčkách jsou na stolech tulipány.

Markétin snubní prstýnek zdobí 99 briliantů. Cena přesahuje 200 tisíc korun. Briliant zdobí také prsten ženicha. Na svatební cestu pojedou novomanželé do Ameriky. Stráví zde měsíc.

Ubytováni jsou Markéta a Tomáš na zámku Jemniště  od pátku. Svatební noc stráví novomanželé v luxusním apartmá Rainer.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám