Hlavní obsah

Nezaměstnaný Slovák uhádl výsledky voleb, vyhrál 50 tisíc eur

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Bratislava

Nezaměstnaný Slovák je důkazem, že politika může být výnosná nejen pro politiky, ale i pro obyčejného člověka. Vsadil na výsledky voleb a vyhrál 50 tisíc eur (téměř 1,3 miliónu Kč). Jak informoval deník Sme, jeho výhra se může zvýšit, protože vsadil také na to, že strana premiéra Roberta Fica nebude součástí nové vlády.

Foto: Radovan Stoklasa, Reuters

Sázkař zřejmě vydělá ještě více na odchodu premiéra Roberta Fica z vlády.

Článek

Šestadvacetiletý muž z východního Slovenska uhodl procentuální výsledky všech osmi nejsilnějších stran. Podal přes sto sázek v hodnotě 5000 eur (asi 130 tisíc Kč).

Muž pracoval několik let v zahraničí a po návratu na Slovensko se oženil. S manželkou a synem žijí v malém bytě a chtěli by větší. Doufají, že výhra jim to umožní. Za vysokou výhru údajně vděčí vlastní analýze a špatným průzkumům veřejného mínění, které zmátly ostatní sázející.

Navíc má naději, že výhra bude vyšší. Vsadil také na to, strana Smer premiéra Roberta Fica už nezasedne ve vládě. Smer získal ve volbách nejvíce hlasů, ale nemá s kým vládu sestavit. Čtyři pravicové a středové strany se už dohodly, že koalici utvoří spolu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám