Hlavní obsah

Zakázaná reklama na počítačovou hru se supermodelkou spatřila světlo světa

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve světě počítačových her je dlouhonohá modelka asi něčím takovým jako běloch v nigerijské vesnici - hotovým přízrakem. A ačkoliv světové krásky často ulpívají na tapetách mobilních telefonů u mnoha hráčů, v reklamách na jim blízké produkty je často nespatřují. A k jejich smůle, až do tohoto týdne nemohli spatřit ani Marisu Millerovou v reklamě na Guitar Hero. Spot totiž prý nebyl pro televizi vhodný.

Článek

Reklama byla natočena v roce 2008 a tvůrci nepochybovali o tom, že to bude hit. Marisa Millerová kroutící se při hře Guitar Hero totiž diváka pohledem doslova "přikurtuje" k televizi. Jenže jak ve Velké Británii, tak i v USA se na obrazovky vůbec nedostala, prý byla až příliš obscénní.

Diváci tak měli nakonec možnost spatřit podobnou reklamu, ve které účinkovala další světoznámá modelka Heidi Klumová. Tento spot byl však o něco méně odvážný, a tak nakonec mohl být odvysílán.

Marisu Millerovou hrající Guitar Hero ve spodním prádle můžeme tedy vidět až nyní po dvou letech, i tak však neztratila nic na své kráse. Reklama ani modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám