Hlavní obsah

Minelliová soudní bitvě s manželem neunikne

– HOLLYWOOD

Hollywoodská hvězda Liza Minnelliová vyrazila do boje proti svému čtvrtému manželovi Davidu Gestovi. Ten na ni totiž podal žalobu, ve které sedmapadesátiletou zpěvačku a herečku popisuje jako násilnickou alkoholičku.

Článek

Nařčení si Liza nenechala líbit a vyrukovala s vlastní žalobou, v níž obvinila Gesta, že je zloděj, který z ní pomocí "lstí a úskoků" tahal peníze. V žalobě u soudu v New Yorku požaduje Minelliová dva milióny dolarů (asi 56 miliónů korun) jako odpověď na Gestovu soudní žádost o deset miliónů dolarů (280 miliónů korun) za to, že ho v opilosti ošklivě tloukla.

Minnelliová zase tvrdí, že ji padesátiletý producent Gest během nedlouhého manželství, které bylo výstřední i na hollywoodské poměry, soustavně ponižoval svým chováním, jež "mělo poškodit její pověst".

V žalobě si stěžuje, že jí "neustále na veřejnosti spílal" a začal "se sám chovat jako náramná hvězda". Dále tvrdí, že ona a její zástupci mají pochybnosti o výši srážek z jejích výdělků, které si Gest účtoval, když pracoval jako její agent a producent.

Okázalá svatba skončí drsným rozchodem

Dvojice vzájemných žalob rozhněvaného páru naznačuje, že čtvrtý rozvod temperamentní hollywoodské hvězdy bude patrně nejdrsnější. Gest se od Minnelliové odstěhoval v červenci, pouhých 16 měsíců po velkolepém svatebním obřadu ověnčeném celebritami. Za svědky novomanželům byli i Michael Jackson a Liz Taylorová.

Před několika týdny podal Gest žalobu, v níž Minnelliovou obvinil, že mu fyzickým násilím způsobila neurologické potíže a bolesti hlavy. Ihned poté se odjel rehabilitovat na havajskou kliniku, kde prý denně podstoupí až 11 léčebných procedur.

Dcera proslavené Judy Garlandové zazářila především v proslulém muzikálu Kabaret. Léta se léčila z alkoholové závislosti a zdravotních a osobních problémů. Před svatbou s Gestem prohlašovala, že se opět vrací do života. Byla ve výtečné formě: zhubla 30 kilogramů a absolvovala plastiku. Pár plánoval i rodinu: chtěl adoptovat čtyři děti.

Reklama

Související témata:

Související články

Liza Minelli bojuje se alkoholismem

Sedmapadesátiletá americká muzikálová hvězda Liza Minnelli se opět léčí ze závislosti na alkoholu,. Potvrdil to její manžel David Gest: "Ano, Liza je v centru...

Liza Minelli se rozhodla pro rozluku

Ani čtvrté manželství americké herečky a zpěvačky Lizy Minnelli nevyšlo. Její mluvčí v pátek potvrdil, že sedmapadesátiletá diva a její o sedm let mladší...

Výběr článků

Načítám