Hlavní obsah

Těhotná Míša Nosková v sedmém měsíci předváděla plavky

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Míša Nosková je v sedmém měsíci těhotenství a své rostoucí bříško se nebojí ukázat. Zpěvačka byla jednou z hvězd módní přehlídky a sklidila úspěch. Jako nastávající maminka hned po práci odjela odpočívat domů. Druhý den ji navíc čekala zkouška svatebních šatů.

Článek

"Modelka nejsem a samozřejmě jsem měla velkou trému. Z výsledku jsem ale spokojená. Myslím, že to vůbec nepůsobilo vulgárně a nejen u přítele, který mě na přehlídku přijel podpořit, jsem měla velký úspěch," řekla Novinkám Nosková.

Na párty na pražském Chodově nejen předváděla, ale také zpívala s hvězdami muzikálu Děti ráje. Hned po práci ale odjela domů. "Bylo velké horko a taky se snažím zakouřeným prostorám co nejvíce vyhýbat," vysvětlila.

Ve středu si Míša byla zkoušet svatební šaty, ve kterých řekne 8. srpna na náchodském zámku své "ano" příteli Janu Horsákovi.

Půvabná zpěvačka se bude vdávat v šatech návrhářky Zuzany Bottkové. Šaty zdobí 300 křišťálů, mají dokonce dvě vlečky a jsou dlouhé tři metry. Hodnota šatů je odhadována na 35 000 korun. "Jsem z šatů nadšená. Cítím se v nich skvěle a pro nastávající maminku jsou opravdu výborně střižené," řekla Nosková.

Náchodský zámek bude v den svatby uzavřen pro veřejnost. Za svědka půjde Míše pořadatel soutěže Muž roku David Novotný, který zpěvačku před rokem seznámil s nastávajícím manželem Janem Horsákem.

Večerní party se zúčastní Vlasta Horváth, Veronika Zaňková, řada kolegů z muzikálu Děti ráje a Česká Miss Eliška Bučková. "S Eliškou chystáme na party zazpívat i duet," dodala Nosková, která zatím tají pohlaví potomka.

Reklama

Související články

Těhotná Nosková se raduje: Konečně mám prsa

Zpěvačka Michaela Nosková (26) má důvod k radosti. Je ve třetím měsíci těhotenství a tvrdí, že konečně získala ženské tvary. Trápí jí jen velké nevolnosti,...

Výběr článků

Načítám