Hlavní obsah

Vendula Svobodová má plané neštovice

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová onemocněla planými neštovicemi. Nemoc, která převážně postihuje děti v předškolním věku, "chytila" od svého manžela Patrika Auše. A nejen ona. Neštovice má i její syn Jakub.

Článek

"Máme neštovice celá rodina. Já i syn Jakub jsme to chytili od Patrika," řekla Novinkám Vendula Auš Svobodová. "Ani jsem netušila, že jsem neštovice v dětství neměla," dodala Svobodová.

Vendula měla na úterý naplánovanou účast na Magic Planet párty. Měla zde převzít výtěžek z tomboly pro svojí nadaci Kapka naděje. "Ven bohužel nemůžu. A zatím ani nevím, jestli se budu moci zúčastnit koncertu k 50. narozeninám Michala Davida. To rozhodnou doktoři," dodala Svobodová.

Svobodová měla před týdnem dorazit s manželem na zahájení filmového festivalu ve Zlíně. Přijela ale sama. Patrik byl hospitalizován v nemocnici. Měl vysoké horečky a kvůli diagnostikování nemoci musel prodělat řadu vyšetření. Výsledky testů jasně ukázaly neštovice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám