Hlavní obsah

Kojenec vyletěl na dálnici z okna automobilu, vyvázl bez jediného zranění

Novinky, Dagmar Plecháčová
Wigan

Událost jako z hororu, ale se šťastným koncem v pátek prožili rodiče šestitýdenního Jonathana Samuela. Chlapec totiž doslova vylétl i s autosedačkou z okna jejich vozu a kutálel se několik metrů po dálnici M6 poblíž anglického Wiganu. Zastavil se až u kraje frekventovaného dálničního pruhu. Dítě jako zázrakem vyvázlo bez zranění.

Foto: Profimedia.cz

Dálnice M6 v Anglii, kde kojenec vypadl z okna automobilu a přežil bez zranění.

Článek

Malý Jonathan seděl v autě připoutaný v autosedačce, když u auta jeho rodičů praskla pneumatika. Kojenec vylétl z okna vozidla i s autosedačkou, během kutálení a nárazů se však jeho drobné tělo vyvléklo z popruhů a bez jakékoli jiné ochrany se dostal až k okraji vozovky.

Chlapcův otec Oliver okamžitě vyskočil z auta a hledal svého syna. „Křičel jsem, protože jsem se bál, že uvidím části těla a krev, stále jsem ho hledal,“ uvedl jednatřicetiletý otec dítěte.

Nejdřív zahlédl prázdnou autosedačku

„Bylo to jako děsivá noční můra, strašné utrpení. Naše dítě bylo pryč,“ popsal Oliver pocity, které měl, když uviděl nejdřív jen prázdnou autosedačku.

Za okamžik uslyšel pláč a zahlédl svého syna, jak leží u krajnice. Běžel k němu, chytil ho a utíkal s ním v náručí zpět k automobilu ke vzlykající manželce, která propadala hysterii.

„Objala jsem Jonathana s obavami, co uvidím. Ale on neměl po těle ani šrámy. Byl sice rozrušený, ale jakmile jsem ho začala chovat, usnul,“ dodala chlapcova matka Sadaf. Lékařská vyšetření v nemocnici potvrdila, že je dítě zcela v pořádku.

Reklama

Výběr článků

Načítám