Hlavní obsah

Dolinová se stala obětí podvodníka, podala na něj trestní oznámení

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka a herečka Michaela Dolinová se stala obětí neznámého podvodníka. Zneužívá denně její jméno na sociální síti Facebook a Dolinová se obává toho, kam až je schopen zajít. Podala proto trestní oznámení na neznámého pachatele.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Michaela Dolinová.

Článek

"Někdo si založil na Facebooku profil s mým jménem a pravidelně přispívá a informuje lidi, co právě dělá Michaela Dolinová, co snídá, co ji dnes čeká. Hodně lidí si myslí, že jsem to já. Neznámý podvodník tam přikládá i mé fotografie z dovolené a z privátních akcí. Zřejmě pocházejí z médií. Děsím se, kam až může zajít. Klidně může pokračovat sexuálními historkami a já s tím nebudu moci nic dělat," řekla Novinkám Dolinová.

Moderátorka a herečka se pokoušela zjistit, jakým způsobem by se dalo zneužívání jejího jména zabránit. "Je to marný. Centrála je v Americe a tam problém nějaké Dolinové nikdo řešit nebude," vysvětluje.

Dolinová podala trestní oznámení na neznámého pachatele. "Nepředpokládám, že by někdo zjistil, kdo si profil založil. Takový blázen nejsem. Ale kdyby zneužití mého jména třeba už hraničilo se zákonem nebo mi způsobil podvodník jiné problémy, chci být krytá," dodala Dolinová na slavnostním otevření restaurace Zelená zahrada.

Párty moderovala Pavlína Filipovská a zúčastnila se jí řada známých tváří. Šťastný den měl Miroslav Táborský, který vyhrál hlavní cenu v tombole. Tou bylo zapůjčení luxusního vozu na víkend. Během večera proběhla také dražba obrazu Kristiana Kodeta. Výtěžek 19 tisíc korun putuje na nadaci manželů Jakubiskových.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám