Hlavní obsah

Gottová bude mít pořad o celebritách, střídat se má se sexbombou Gavriely

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Ivana Gottová bude moderovat pořad o celebritách. Manželka Karla Gotta má provázet novým společenským magazínem, který bude televize vysílat každý den po zprávách. Střídat se bude podle informací Novinek se sexbombou Martinou Gavriely.

Článek

Ivana Gottová a Martina Gavriely budou průvodkyněmi nového společenského magazínu, který televize Prima bude vysílat každý den. Podle zákulisních informací by se měl pořad vysílat v prime timu v 19:45 hodin a měl by trvat patnáct minut. Pořad nebude řešit závažné kauzy, půjde o odlehčené zpravodajství ze života slavných.

Televize moderátorky dlouho vybírala. Obě prošly kamerovými zkouškami. Na konkurzu byly také Hana Mašlíková, Laďka Něrgešová, Vlaďka Erbová a další známé krásky. Televize Prima vybrala nejdříve Martinu Gavriely, pro kterou pak několik týdnů producenti pořadu hledali vhodnou kolegyni.

"Jsem za tuto nabídku nesmírně vděčná a vážím si jí. Doufám, že televizi nezklamu. Více bych se k tomu zatím nerada vyjadřovala," řekla exkluzivně Novinkám Gavriely.

Martina Gavriely doposud pracovala především jako modelka. A to nejen v Čechách, ale i v zahraničí. Nafotila lechtivé fotografie pro český i americký Playboy. Moderátorské zkušenosti sbírala na internetové televizi Boom Tv, pro kterou točí reportáže z večírků, a v pořadu Sexy šance, který moderovala na televizi Prima.

Ivana Gottová moderátorské zkušenosti nemá žádné. V minulosti pracovala jako osobní asistentka zahraničních herců, kteří v Česku točili filmy, a jako PR manažerka Divadla Broadway. Poslední čtyři roky se věnovala výhradně výchově svých dcer - čtyřleté Charlottě Elle a dvouleté Nelly Sofii.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám