Hlavní obsah

Maciuchová pózovala pro kalendář se šperky za 150 tisíc

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Populární herečka Hana Maciuchová se nechala fotit pro charitativní kalendář. Ozdobenou šperky za 150 tisíc korun a pózující u fotografie životního partnera Jiřího Adamíry ji nafotila Sára Saudková.

Článek

Hana Maciuchová se zařadila k dalším osobnostem jako je například Karel Gott, Ivana Chýlková, nebo Chantal Poullain, které se rozhodly pomoci dobré věci. Herečka se nechala zvěčnit fotografkou Sárou Saudkovou pro chystaný charitativní kalendář.

Tým v čele se Saudkovou vybíral finální fotografii Maciuchové ze dvou variant. Na první fotografii byla herečka ozdobená diamantovým náhrdelníkem a náušnicemi focena přes zrcadlo.

Druhou a nakonec vítěznou fotografií je ta, na níž je slavná herečka zachycena s fotografií Jiřího Adamíry. Herec a životní partner Maciuchové zemřel 14. srpna 1993 na rakovinu páteře ve věku šedesáti sedmi let.

Na fotografii zdobily Hanu Maciuchovou šperky přesahující hodnotu 150 tisíc korun.

Svou zarámovanou fotografii si převzala z rukou fotografky kalendáře Sáry Saudkové. Jako poděkování od klenotnické firmy, která kalendář produkuje, dostala luxusní diamantový prsten.

Výtěžek z kalendáře půjde na konkrétní přístroj pro dětskou onkologii FN Motol. Peníze se získají z prodeje kalendáře a také z dražby originálů fotografií.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám