Hlavní obsah

Druhý nejkrásnější muž světa Karas zazářil jako model v Turecku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Druhý nejkrásnější muž světa Josef Karas se v úterý vrátil z třítýdenního pobytu v tureckém Istanbulu. Jako model tam bodoval a získal za krátký čas několik lukrativního zakázek. V Čechách nyní bude moderovat atletický mítink a poté se chystá zpět do zahraničí.

Článek

"Byl jsem překvapený z velmi profesionálního přístupu, jsem nadšený. Každý den jsem pracoval, myslím, že to byly velmi úspěšné tři týdny," řekl Novinkám Karas. "Fotil jsem prestižní katalogy, editoritaly do módních časopisů a měl jsem velmi dobrou zakázku od světově proslulé kosmetické firmy," prozradil Karas.

Nyní prý v Turecku začíná hlavní sezóna. "V červnu je tam nejvíce práce. Já se ale strašně těším na atletický mítink na Kladně a mám v Čechách ještě nějakou jinou práci. Nejdříve odletím zase v červenci. Buď zpět do Istanbulu nebo do Šanghaje, ještě uvidím," dodal.

Karase, který je bývalý vrcholový desetibojař, čeká velmi neobvyklá funkce. Zatímco ještě před několika málo lety přicházel na atletické stadióny jako závodník, na mezinárodním vícebojařském mítinku, který se uskuteční 15. a 16. června v Kladně, bude moderovat.

Setká se tak znovu například se svým bývalým kolegou z reprezentace Romanem Šebrlem. Na startovní listině kladenského závodu, jenž se bude poprvé konat jako součást seriálu IAAF World Combined Challenge, jsou dva olympijští vítězové a tři světoví šampióni, mezi nimi i Bryan Clay.

„Na Kladno se vždycky těším celý rok. Z této akce se velmi rychle stal nejlepší desetibojařský závod na světě. A to nejen díky nejvyšší úrovni závodníků, ale také nejlepší atmosféře, jakou jsem kdy jako desetibojař zažil. Troufnu si říct, že takové fanoušky, jací jsou v Kladně, nezažijete nikde jinde na světě," říká Karas.

"Jsem nadšený, že se znovu zúčastním tohoto famózního dvoudenního atletického festivalu i letos, kdy budu tuto akci spolumoderovat. Těším se na setkání s mnoha kluky, s nimiž jsem léta závodil,“ dodal Karas.

Reklama

Výběr článků

Načítám