Hlavní obsah

Michaela Salačová zhubla tři měsíce po porodu 27 kilogramů a ukázala syna

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Miss ČR 2000 Michaela Salačová ukázala svého tříměsíčního syna Olivera. Modelka a dýdžejka v těhotenství přibrala neuvěřitelných 32 kilogramů, ale už je zase štíhlá jako proutek. 27 kilo má již dole.

Článek

"Je pravda, že jsem vážně přibrala v těhotenství 32 kilogramů. Dolů to jde ale docela rychle, 27 kilo už je pryč. Cvičení teď moc nedám. Mojí největší aktivitou je běhání kolem Olího. Snažím se jen cvičit trošku na břicho. Posilovny a většího zápřahu se bojím.  Kojím a je tam nějaké riziko, že bych pak mohla přijít o mléko," řekla Novinkám Michaela Salačová.

Bývalá královna krásy je tři měsíce po porodu. S manželem Daliborem Vajčnerem bydlí v domku nedaleko Brna. Po dlouhé době se modelka objevila v Praze a ukázala tříměsíčního syna Olivera. "Je to celej táta, po mě má asi jenom tvar uší," prozrazuje.

Oliver je prý velmi hodné a klidné dítě. "Nemůžu si stěžovat. Vidím ho plakat opravdu minimálně. Večer ho uložím kolem půl osmé, v osm už spí a vzbudí se až k ránu na kojení,“ říká Salačová.

K modelingu návrat neplánuje, v září se ale chystá zpět za mixážní pult. "Samozřejmě nebudu hrát několikrát týdně jako před dítětem, dvakrát měsíčně bude úplně stačit," dodala Salačová, která je jako dýdžejka uznávaná nejen v Čechách, ale také v zahraničí.

Reklama

Výběr článků

Načítám