Hlavní obsah

Česká Miss World Machová fotila pro Playboy

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Česká Miss World Veronika Machová nafotila snímky pro pánský časopis. O nahotě ale nemůže být řeč. Za fotky odhalující ňadra by čekala Machovou přísná pokuta v řádech statisíců od ředitelky České Miss Michaely Maláčové.

Článek

Machová nafotila pro pánský časopis reportážní snímky s českým reprezentantem Martinem Šonkou. Žádná nahota, žádná sexy tílka ani krátké šortky Machovou, jak by čtenáři Playboye čekali, nezdobí. Půvabná Veronika má na sobě především leteckou kombinézu. A utaženou pořádně ke krku.

Letecké Akrobatické Centrum na letišti Staré Město u Moravské Třebové se stalo dějištěm reportáže zachycující přípravu reprezentačního letounu SU-29, při níž Veronika asistovala před objektivem Martina Sidorjáka, trojnásobného držitele ocenění Czech Press Photo.

Martin Šonka, první český a druhý nejmladší pilot v historii celé série RBAR a jeho Racing Team 8 se po Abú Dhabi, australském Perthu a brazilském Rio de Janeiru za několik málo dní chystá na další závody v kanadském Windsoru a kosmopolitním New Yorku.

Česká Miss World 2010 se při fotografování živě zajímala o závody pilotů prolétávajících nízko nad vodou nebo zemí mezi pylony, které patří k nejnáročnějším a zároveň nejsledovanějším sportovním kláním tohoto druhu. Setkání s Veronikou Machovou se uskutečnilo v rámci rozvíjející se spolupráce mezi Českou Miss a Racing Team 8.

Veronika by měla navštívit i týmové zázemí Red Bull Air Race na některé z evropských zastávek letošní série, které se zúčastní patnáct nejlepších akrobatických pilotů světa.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám