Hlavní obsah

Termerová po chemoterapii: Poprvé se ukázala bez pokrývky hlavy

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Lenka Termerová bojuje už od poloviny loňského roku s rakovinou prsu. V sobotu se populární herečka známá ze seriálu Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy zúčastnila pochodu proti této zákeřné nemoci a poprvé se na veřejnosti objevila bez pokrývky hlavy. Začínají jí opět růst vlasy, o které přišla následkem chemoterapie.

Článek

Prognózy lékařů jsou nyní dobré, herečka statečně bojuje a opět jí rostou vlasy. "Nemyslím si, že mám ještě úplně vyhráno. Ženám, které také onemocněly, bych chtěla vzkázat, aby to nevzdávaly, nejdůležitější je víra a naděje," řekla Termerová na sobotním Avon pochodu proti rakovině prsu, kterého se zúčastnila i se svojí dcerou Marthou Issovou.

Mladá herečka zákeřnou rakovinu prsu nepodceňuje. Kvůli tomu, že má rakovinu prsu v rodině, začala chodit na pravidelné kontroly. "Postrčilo mě to k prevenci blíž. Předtím jsem na kontroly nechodila. Loni jsem byla poprvé a budu chodit pravidelně," řekla Novinkám Issová.

"To, že maminka bojuje s rakovinou prsu, je jeden z mnoha důvodů, proč podporuji tento pochod a samozřejmě je to pro mě o to důležitější a věnuji se tomu o to intenzivněji," dodala Issová.

Vedle Termerové a její dcery se zúčastnily pochodu proti rakovině prsu další slavné dámy, které jsou ambasadorkami projektu. Jako každoročně pochodovaly Aňa Geislerová, Dara Rolins, Simona Stašová, Taťána Vilhelmová nebo Monika Absolonová. Letos poprvé projekt podpořily Lucie Borhyová a Tereza Brodská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám