Hlavní obsah

Dítě ujíždělo autem rychlostí 170 km/h, chytili ho až ve fast-foodu

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Baqaume

Až chuť na hamburger přerušila zběsilou jízdu dvanáctiletého chlapce francouzským Baqaume. Hoch vzal auto své babičce a projížděl se po silnicích rychlostí téměř 170 kilometrů za hodinu. Policii se ho podařilo zadržet během zastávky ve fast-foodu, kde se chtěl nezletilý pirát silnic posilnit.

Foto: Profimedia.cz

Dvanáctiletý řidič ujížděl po silnicích ve Francii rychlostí 170 kilometrů za hodinu, policie ho chytila u hamburgeru. Ilustrační foto

Článek

Po chlapci začala pátrat policie tři hodiny po jeho zmizení. Do akce se zapojil také policejní vrtulník.

Televize i rozhlas odvysílaly výzvy informující o pohřešování dítěte spolu s popisem jeho vzhledu a fotografií. Strážníci mladého řidiče zadrželi poté, co ho zaměstnanec fast-foodu poznal a oznámil to na policii.

Policie přerušila siestu u hamburgeru

Chlapec měl zřejmě v plánu se jen krátce zastavit a sníst si objednaný hamburger. Místo toho si pro něj přijel policejní vůz.

Teenager vyvázl pouze s varováním. Jeho rodiče mají za úkol s ním promluvit a dostatečně ho informovat o bezpečnosti silničního provozu a především o tom, čeho se dopustil. Nikoho nečekají žádné další sankce.

Reklama

Výběr článků

Načítám