Hlavní obsah

Gottová, Csáková a Jandová šly kvůli partnerům na lekci vaření

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Ivana Gottová, Ilona Csáková i Marta Jandová se drží rčení, že láska prochází žaludkem. Společně vyrazily na lekci vaření asijské kuchyně, aby své partnery doma pořádně překvapily.

Článek

Ivana Gottová ve vile na Bertramce pravidelně organizuje dámské a dětské dýchánky. Pravidelně se na nich scházejí její nejbližší kamarádky Ilona Csáková, Eva Jasanovská, Dara Rolins, Marta Jandová nebo Jana Adamcová.

Tentokrát manželka Karla Gotta zorganizovala večírek v restauraci. Manželé a chůvy hlídali doma děti. Gottová vzala své blízké kamarádky na lekci vaření asijských pokrmů do restaurace SaSaZu.

„Miluji asijskou kuchyni, sama ji vařím, ale tyhle chutě jsou pro mě něco úplně jiného. V této restauraci i Karlovi moc chutná“, prozradila Ivana Gottová.

Ivana s Martou Jandovou slíbily svým partnerům, že jim domů dovezou jídlo, které společně se šéfkuchařem Shahafem Shabtayem připraví. Dámský dýchánek se nad vínem ale protáhl, a tak si Karel Gott a Viktor Mráz museli pořádně počkat. Jejich partnerky seděly v restauraci ještě o půlnoci.

Ivana Gottová se také v průběhu lekce vaření svěřila Janě Adamcové, že se její dcera Charlotte Ella zamilovala do jejího syna Daniela a ptá se, kdy ho znovu uvidí. Je tedy možné, že se brzy zrodí nový pár českého šoubyznysu.

Reklama

Výběr článků

Načítám