Hlavní obsah

Miss Frantzová ukázala dceru Bereniku

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Čtvrtá nejkrásnější dívka ČR 2005 a Miss Silueta 2005 Daniela Frantzová ukázala měsíční dceru Bereniku. Komplikace si Daniela užila nejen při porodu, ale také v šestinedělí. Dostala zánět prsu.

Článek

"Musím přiznat, že jsem u porodu hodně trpěla a měla jsem velké bolesti. Navíc byla Berenika špatně otočená, ven šla kleštěma a narodila se přidušená. Teď je naštěstí v naprostém pořádku a je nádherná," řekla Novinkám Frantzová.

Modelka komplikacemi trpí i v šestinedělí. "Minulý týden jsem měla zánět prsu. Bylo to šílený. Měla jsem horečku, zimnici a nebyla jsem skoro schopná vylézt z postele. Hodně pomáhal manžel, dva dny se o malou skvěle staral," prozradila Daniela.

"Doufám, že teď už to bude jen dobrý a vybrala jsem si všechno špatný na začátku," říká dívka s nejkrásnější postavou roku 2005.

V těhotenství nabrala osmnáct kilogramů. Nyní má už nahoře jen pět. "Jde to dolů samo. S cvičením jsem pochopitelně ještě nezačala," říká.

Berenika je prý velmi hodné miminko. Prakticky nepláče. " Krásně spinká a nepláče. V noci kojím každé tři hodiny, dá se to zvládat v pohodě," dodala Frantzová. V neděli 6. června oslaví s manželem, tenisovým trenérem Petrem Bouší měsíční narozeniny dcery a také 1. výročí svatby.

Reklama

Výběr článků

Načítám