Hlavní obsah

Svlékací poker se možná brzy stane mezinárodní soutěží

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hamburk

Lechtivější verze stále populárnější karetní soutěže s názvem Strip Poker by se mohla stát mezinárodním kláním. Dosáhnout toho chtějí především němečtí organizátoři soutěže. Strip Poker si mohou zahrát muži i ženy jakéhokoli věku, ve hře je však jejich vlastní oblečení. Svlékací poker se u našich západních sousedů těší velké oblibě, a to jak u hráčů, tak i u přihlížejících.

Foto: Profimedia.cz

Soutěže se zúčastnili v hojném počtu jak muži, tak ženy.

Článek

Regionální turnaje Strip Pokeru se konaly po celé zemi, včetně největších německých měst, jako je Berlín, Kolín nad Rýnem či Drážďany. Finálový večer se pak odehrál v Hamburku.

Foto: Profimedia.cz

Pánské kolo na turnaji v Drážďanech.

Foto: Profimedia.cz

Finále v Hamburku.

Soutěže se zúčastnili jak profesionální pokeroví hráči, tak i amatéři. Zpočátku se údajně mnoho z nich stydělo a na svlékání před zraky stovek lidí se někteří z nich necítili. Údajně se však většinou po několika minutách uvolní a rozhodnou se v soutěži setrvat.

Foto: Profimedia.cz

Pro diváky je Strip Poker mnohem zajímavější než klasický poker.

Foto: Profimedia.cz

Chvíle plné napětí během finálového večera.

Turnaje se přitom odehrávají před stovkami diváků. Ti hodnotí podívanou na svlékací pojetí hry jako mnohem zajímavější, než je tomu u klasického pokeru.

Do finálového večera se nakonec kvalifikovalo 54 hráčů a vítězem se stal Marcel Langkebel.

Foto: Profimedia.cz

Hráči nenápadně nakukují pod své karty.

Reklama

Výběr článků

Načítám