Hlavní obsah

Sámer Issa tančí na invalidním vozíku, doktoři mu píchají injekce proti bolesti

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pravá noha Sámera Issy, kterou mu před čtrnácti dny přejel policejní vůz, stále není v pořádku. Sámer má i několik vystoupení denně a lékaři mu proto proti bolesti píchají injekce.

Článek

Sámeru Issovi přejel před čtrnácti dny nohu policejní vůz a zpěvák skončil s poraněním v nemocnici Na Bulovce. "Vystupoval jsem z taxi. Najednou se kolem řítilo velkou rychlostí auto a nebýt pozornějšího kamaráda, který na mě zakřičel, byl bych pod kolama. Takhle mi pánové policajti "jen" přejeli nohu," řekl Novinkám krátce po zranění Sámer Issa.

V současné době probíhají výslechy. Issu po článcích v médiích sama kontaktovala policie a hledá se hlídka, která zranění zpěvákovi způsobila. Čeká ji zahájení trestního stíhání.

Issa na výročí internetové televize, kde ve čtvrtek zpíval, dorazil bez berlí. "Pořád to bolí, ale už to zvládám bez nich. Stále to bolí, ale nechci odmítat kšefty. Dnes jsem měl čtyři vystoupení a lidé od Sámera zkrátka očekávají taneční show," vysvětluje Sámer.

"Připravil jsem číslo s invalidním vozíkem a asi polovinu písničky normálně tančím. Odpoledne jsem dostal od doktorky tři injekce proti bolesti, jinak bych to nezvládl. Bolí to pořád jako čert," upřesnil Novinkám Sámer. I díky injekcím nebyla indispozice naprosto znát. Sámerovo vystoupení mělo velký úspěch.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám