Hlavní obsah

Po letech mu našli ztracenou ženu, teď si musí vybrat mezi dvěma manželkami

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čchung-Čching

Číňan Žan Šu-šao pohřešoval svou manželku celých 13 let. Před nedávnem se mu vrátila, ale muž se mezitím podruhé oženil. Kadeřník z Čchung-čchingu tak nyní žije spokojeně s oběma ženami dohromady. Šu-šao se však s jednou z nich musí rozvést, protože jinak by čelil obvinění z bigamie. Muž už má prý vybráno, ale druhou ženu by klidně nechal i dál bydlet s nimi.

Článek

V roce 1997 Šu-šaovi nečekaně zmizela první manželka Siung. Po letech marného pátrání se už vzdal naděje na jejich opětovné shledání a podruhé se oženil. Až nyní se dozvěděl, že jeho ženu unesl soused, který ji pak prodal cizímu muži v jiném městě. Ten ji pak znovu prodal dalšímu muži.

Začátkem roku se unesenou ženu podařilo najít a zachránit. Šu-šao uvedl, že když se poprvé uviděli, dlouho se objímali a plakali. Číňan si pak svou znovu nalezenou manželku odvezl domů, kde již žil se svou druhou ženou Cchai Čcheng-žung. V současnosti bydlí všichni tři v jednom bytě.

Muž si vybírá, k jaké manželce půjde spát

„Každá z mých manželek má svůj vlastní pokoj. Já ale chodím častěji spát ke své první manželce Siung Ťin-čen,“ přiznal kadeřník.

Obě ženy si spolu prý dobře rozumí. Místní právník Li Ju-šeng však trvá na tom, že se Šu-šao musí s jednou z nich rozvést. V opačném případě mu hrozí obvinění z bigamie.

„Mám v plánu rozvod s Cchai Čcheng-žung, ale i nadále s námi bude moci žít a my se o ni postaráme,“ dodal muž dvou žen.

Reklama

Výběr článků

Načítám